Всички публикации >>

Go-Ferm Protect Evolution ™ – стартер за дрожди (на етап рехидратация на дрождите) от WWW.VINARBG.COM

Go-Ferm Protect Evolution ™ осигурява на дрождите голямо количество стероли, витамини и минерали. Той е третото поколение стартер за дрожди в Lallemand.

Go-Ferm Protect Evolution ™ е продукт, разработен с помощта на патентования, уникален, процес NATSTEP® (патент WO / 2006/053994, Австралия 2002317228). Този процес оптимизира бионаличността на микропротектори и микроелементи с добавяне на специфични инактивирани дрожди, обогатена с качествени стероли. Енологичните стеролни дрожди са подобрени, за да осигурят продукт с високо ниво на качествени стероли, и високи нива на микроелементи, получени от дрожди.

Go-Ferm Protect Evolution ™ осигурява ферментацията чрез:

  • Повишаване жизнеността и жизнеспособността на дрождите благодарение на ергостеролите и витаминните източници;
  • Повишаване на алкохолната толерантност на дрождите чрез укрепване на мембраната с високо ниво на качествени стероли и полиненаситени мастни киселини;
  • Значително въздействие върху кинетиката на ферментацията, особено при трудни условия;
  • Позволява кинетиката на ферментацията да бъде подобна на тази при добавяне на кислород. Go-Ferm Protect Evolution ™ може да замести O2.

 

 

Lallemand силно препоръчва използването на Go-Ferm Protect Evolution™ при следните условия:

  • Вина, които са известни с трудна си ферментация;
  • Изключително висок Baume индекс (алкохол с висок потенциал);
  • Силно избистрени мъсти;
  • Go-Ferm Protect Evolution ™ е в списъка на OMRI и е регистриран в ACO и BioGro. За конкретни пазари е регистриран за производство на био вина.

 

Начин на работа с  Go-Ferm Protect Evolution ™:

  • Разгледайте: Рехидратиране на чиста култура дрожди (Подготовка на дрождите за засяване) от vinarbg.com на нашата Facebook страница Vinarbg.com или на сайта: www.vinarbg.com  !

 

ОПАКОВКА И СЪХРАНЕНИЕ

Предлагат се вакуум опаковки от 10, 20, 50, 100, 500 гр. и/или всяка заявена от клиент вакуум опаковка от www.vinarbg.com. Предлагаме и оригинални опаковки от 1 кг.

Съхранявайте в плътно затворена опаковка на хладно, чисто, сухо и без мирис място! Използвайте бързо след отваряне!

 

 

Изготвил: инж.-техн. Стефан Георгиев

www.vinarbg.com